Rådgivning Fraktfritt över 600 kr inom Sverige
Snabb leverans

Rådgivning - Fraktfritt från 600 kr inom Sverige - Snabb leverans

DAOfood Plus

Vid histaminintolerans och överkänslighet mot födoämnen.

 

Broccolikoncentrat+

Brocccolikoncentrat+1491-600x600

Ny produkt för cellernas försvarssystem! 

 

Sacro-Bol

Sacro-Bol, 650 mg, 60 kapslar

God jästsvamp för mag-tarmkanalens funktion

 

RevivaBio Smörsyra

Smörsyra-1004-600x600

Viktigt för att tarmslemhinnan ska må bra

 


Erbjudande! 

Köp två DAOfood® Plus 
och få en Magenzym i gåva!

När du köper två eller fler DAOfood® Plus får du en Magenzym med 90 kapslar som gåva! (värde 319 kr). 

Beställ precis som vanligt och lägg två eller fler DAOfood Plus i varukorgen. Fyll gärna på din beställning med övriga produkter du behöver. När vi packar din beställning så lägger vi med en Magenzym som gåva till dig. Läs gärna mer om produkterna via länkarna här nedan. 

 

 *) Erbjudandet gäller en Magenzym per beställning vid köp av två eller fler förpackningar av DAOfood® Plus. Erbjudandet gäller till och med den 20 december 2023 och endast en gång per kund. Gäller ej återförsäljare. 

DAOfood Plus som innehåller DAO-enzym, quercetin samt C-vitamin.

Köp DAOfood Plus här

DAOfood Plus 60 kapslar innehåller enzymet diaminoxidas DAO samt flavonoiden quercetin och C-vitamin. När du intar DAOfood Plus inför måltiden tillför du enzymet diaminoxidas DAO, som kroppen använder för att bryta ner histamin.

Magenzym 90 kapslar. Komplex av matsmältningsenzymer.

Läs om Magenzym här

Magenzym innehåller ett komplex av matsmältningsenzymer som bryter ned fetter, kolhydrater och proteiner. Enzymerna finfördelar stora molekyler i maten.

Här hittar du fler produkter inom histaminintolerans

 • Vit burk med kosttillskott. 100 kapslar med Quercetin. Produkten innehåller quercetin som är en flavonoid och ett färgpigment som finns i växter, frukt och bär. Quercetin förekommer olika studier där man har undersökt huruvida det har en verkan som antioxidant och hur det påverkar kroppens immunsystem. Quercetin som kosttillskott har inte några rapporterade biverkningar.

  Quercetin, 100 kapslar

  395 kr
  KÖP
 • Vit burk med kosttillskott. Quercy Plus 100 kapslar. Produkten innehåller quercetin som är en kraftfull flavonoid från växtriket. I Quercy Plus finns även pH-buffrad C-vitamin, vitamin B6 och zink. Quercetin ingår i olika studier om antioxidanter och immunsystemet.

  Quercy Plus, 100 kapslar

  395 kr
  KÖP
 • En vit burk som innehåller kosttillskott med 100 kapslar av Magnesium Sensitive. Det består av magnesiumglycerofosfat. Det är en lättupptaglig form av magnesium i likhet med magnesiumglycinat (magnesiumbisglycinat) som är skonsamt för en känslig mage. Magnesium Sensitive passar den som inte tål magnesiumcitrat. Magnesiumglycerofosfat är dessutom fettlöslig vilket underlättar upptaget.

  Magnesium Sensitive, 100 kapslar

  209 kr
  KÖP