Rådgivning - Fraktfritt över 600 kr - Snabb leverans

Rådgivning - Fraktfritt över 600 kr - Snabb leverans

RevivaBio söker Produktionsledare

Vi växer och söker en produktionsledare!

Vi står inför en mycket spännande tillväxtfas med många nya produkter och uppdrag på väg in. Vi behöver därför avlasta vår VD och stärka upp vår produktionsavdelning med en produktionsledare.

 

Om företaget
Vi är ett familjeägt bolag med en stabil grund och vi är på stark frammarsch. Vår kärnverksamhet är att producera och sälja kosttillskott med fokus på hälsa för mage och tarm. Vi har ett starkt kvalitetsfokus och månar om varje kunds hälsa. Merparten av de produkter vi säljer producerar vi själva och vi utför även legotillverkning åt flera andra företag. Utöver detta är vi även återförsäljare av ett flertal andra produkter.


Om rollen
Rollen innefattar bland annat att planera och leda arbetet i vår produktion idag, samt att upprätthålla och vidareutveckla de processer och rutiner vi arbetar utifrån i produktionen. Dessutom tillkommer att hantera inköp och lagerhållning av råvaror. Rollen är ny och kan delvis anpassas efter rätt person för verksamheten. Tjänsten omfattar 50-100%. 


Om dig

Vi ser gärna att du har arbetat inom produktionsmiljö inom hälsokost, livsmedel eller läkemedel tidigare. Du bör vara en trygg och kommunikativ ledare. Du behöver också ha en mycket god administrativ förmåga, vara noggrann och ha möjlighet att hålla många projekt igång samtidigt. Du kommer att arbeta både med produktion och med planering. Produktionsteamet är idag 3-4 personer, men vi räknar med att vi kommer att växa betydligt under de närmsta åren.


Ansökan och kontakt

Vid frågor kontaktar du Johan Rudén på johan.ruden@revivabio.se. Märk e-posten med ”Produktionsledare”. 
Du kan även nå Johan på 0702-910210 om du föredrar telefon. 


Notera att vi intervjuar löpande och att rollen tillsätts när vi hittar rätt person.

 

Vi ser fram emot att höra från dig!