Rådgivning Fraktfritt över 600 kr inom Sverige
Snabb leverans Valbara fraktsätt

Rådgivning - Fraktfritt från 600 kr inom Sverige - Snabb leverans

Under september och oktober kan leveranserna av dina ordrar dröja något längre än vanligt på grund av företagsflytt. Vi ber om ursäkt för besväret. Tack för din förståelse!

Fakta & forskning

Mineraler och vitaminer

C-vitamin viktig för ditt immunförsvar

C-vitamin skyddar dig

C-vitamin främjar immunförsvaret och har kraftfulla antioxidanta egen-skaper som skyddar cellerna. C-vita-min främjar både B- och T celler och motverkar bakterier och virus.

Varför är kalium livsviktigt för din kropp?

Kalium livsviktig mineral

Kalium behövs för att alla dina celler ska fungera.  Kalium motverkar hjärt-kärlproblem och är viktig för energin, blodsockret, nerverna, musklerna, njurarna, och även tarmens funktion.

Magnesiumbrist orsaker

Äter du försurande kost, dricker läsk, kaffe och alkohol förbrukar kroppen mer magnesium. En stressig livsstil, högt intag av kalcium och närings-fattiga jordar kan skapa brister. 

Hälsofördelar med E-vitamin

E-vitaminen egenskaper

E-vitamin är en kraftfull antioxidant som är viktig för hjärta och kärl, cell-ernas energi, sköldkörteln, hormon- systemet och immunförsvaret. Även tarmslemhinnan behöver E-vitamin.

Balans mellan kalcium och magnesium viktig

Kalcium & Magnesium

Balans mellan kalcium och magnes-ium är viktigt då de både främjar och motverkar varandra. Kalcium driver ut magnesium ur kroppen och brist på magnesium kan skapa kramper.

Kalium hälsoegenskaper

Så påverkar Kalium dig

Kalium bidrar till att muskler och nervcellerna fungerar optimalt. Brist på kalium kan bidra till stelhet och muskelvärk. Kalium motverkar för-surning, njursten och inflammation.

5 hälsofördelar med magnesium

Magnesium 5 fördelar!

Magnesium viktig för alla levande celler och deras kommunikation. Den krävs för att bilda ATP energimyntet i kroppen. Magnesium har visat sig vara viktig för den psykiska hälsan.

13 fördelar med C-vitamin

12 skäl till C-vitamin 

Visste du att C-vitamin främjar horm-onerna i din kropp och att den mot-verkar utsöndring  av histamin? Den kan sänka ett högt blodtryck och för hög produktion av kortisol vid stress.