Rådgivning Fraktfritt över 600 kr inom Sverige
Snabb leverans Valbara fraktsätt

Rådgivning - Fraktfritt från 600 kr inom Sverige - Snabb leverans

Under september och oktober kan leveranserna av dina ordrar dröja något längre än vanligt på grund av företagsflytt. Vi ber om ursäkt för besväret. Tack för din förståelse!

Fakta & forskning

Forskare om NTFactor

NTFactor mot utmattning och kronisk trötthet

NTFactor® reparerar skadade celler och bidrar till att cellerna får mer energi. Forskning visar att NT-Factor® kan användas vid kronisk trötthet, utmattning och
av de som behöver mer energi.

Forskningen visar – NTFactor® har goda resultat

NTFactor® är välbeforskad och har fått goda resultat. Den utvecklades för cirka 30 år sedan av forskarna Barenholz och Yechiel.

Professor Garth Nicolson, en av världens främsta experter på cellmembranernas funktioner (R), har forskat på Lipid Replacement Therapy (LRT) och vad som händer med cellmembranen, när trasiga lipider i cellemebranen ersätts med friska lipider.

Studierna har visat att cellmembranens funktion kan återuppbyggas med fosfolipider och göra att cellerna kan återfå energin. Studier som har gjorts har också visat (LRT) minskar trötthet hos patienter med kroniska sjukdomar och cancer. (R)

Kliniskt bevisad

  • Mer än 20 år av kliniska studier
  • Mer är 78 miljoner doser konsumerade världen över
  • Fläckfri säkerhet

Fosfolipider i mat inte alltid tillräckligt

Det går att få i sig fosfolipider via födan eller som kosttillskott. Sojabönor och solrosfrön innehåller rikligt med fosfolipider. Dock är det ett problem att de
bryts ner i mag-tarmkanalen och att väldigt liten mängd av dessa fetter når resten av kroppen. (R),(R),(R),(R),(R)

Därför behövs fosfolipider som kosttillskott för att reparera trasiga cellväggar. NTFactor består av ämnen har lösts i små fettdroppar (mikrosomal blandning) som lätt tas upp av kroppen. (R),(R),(R),(R),(R)

I professor Garth Nicolsons forskning har det räckt med cirka fyra gram per dag av detta kosttillskott för att bygga upp dåligt fungerande celllväggar. (R),(R),(R),(R),(R)

Proffessor Garth Nicolsons tankar om NTFactor®

Proffessor Garth Nicolson är forskarchef och ordförande vid Institutet av Molekylärmedicin och expert inom sjukdomar som rör cellmembranen och utmattning.

Proffessor Nicolsons tankar om NTFactor®: “Den nya patenterade näringsblandningen NTFactor®är gjord av enbart av naturliga råvaror.

NTFactor® kommer att skapa en ny marknad av funktionsmedicinsk kost, som kommer att bidra till frisk hållbar energi, minskad utmattning, förbättrad fysisk funktion hos alla organ och vävnader i kroppen och även förbättrad mental klarhet.

Det kan göras genom att ersätta skadade cellmembran och att återställa cellernas funktion.

Tillverkare av kosttillskott och funktionsmedicinsk kost borde använda den här nya blandningen till att förbättra sina produkter, bidra till hälsofördelar och förse kunderna med återställd energi, föryngring, samt en ökad livskvalité.” (R)