Rådgivning Fraktfritt över 600 kr inom Sverige
Snabb leverans Valbara fraktsätt

Rådgivning - Fraktfritt från 600 kr inom Sverige - Snabb leverans

Under september och oktober kan leveranserna av dina ordrar dröja något längre än vanligt på grund av företagsflytt. Vi ber om ursäkt för besväret. Tack för din förståelse!

Hälsorådgivning

Har du problem med magen eller lider av histaminintolerans? Du kanske har besvär med immunsystemet eller har låg energi och känner dig orkeslös?

Hos RevivaBio kan du få rådgivning om din hälsa, näringsämnen och kosttillskott anpassat utifrån din situation. Vi har kunskap inom områden som:

  • olika former av mag-tarmproblematik
  • histaminintolerans och DAO-brist
  • obalanserat immunsystem och inflammation
  • stress och trötthet 

Specialiserade inom mag-tarmhälsa

Vi vill hjälpa människor att få en förbättrad mag-tarmhälsa vid olika symptom som illamående, orolig mage, buksmärtor, gaser, uppblåst mage (ballongmage), diarré, förstoppning, födoämnesintoleranser och läckande tarm.

Vårt mål är också att du som har mag-tarmproblem som IBS, Crohns sjukdom, Ulcerös colit, exokrin pankreasinsufficiens (EPI) och födoämnesintolerans ska kunna få hjälp av oss. 

Varmt välkommen att boka en tid för rådgivning

Kontakta oss

Telefon: 018-24 74 40
E-post: kundservice@revivabio.se

Tid och pris

30 minuter - 500 kr 
1 timme - 900 kr

Jag har egen erfarenhet - Thomas Frid, VD

Jag vet hur det är att må dåligt och inte få någon vidare hjälp från sjukvården. De gör säkert vad de kan och många är kunniga. Men de är ofta inlåsta i strikta och starkt begränsade system där de tvingas sköta sina jobb. Många gånger under förhållanden de inte själva tror på. För mig räckte deras hjälp inte långt.

“Du måste bli din egen läkare”

När en av landets bästa läkare förklarade för mig: ”Du är så svårt fall att du måste bli din egen läkare” då inser man att man bara har två val. Antingen går man hem och drar ett gammalt täcke över sig och väntar tills livet är över. Eller så tar man upp kampen.

Jag valde att ta upp kampen. Den har varit mycket mödosam med många besvärliga bakslag. Men jag har lärt mig mycket genom åren som fått mitt liv och min hälsa att fungera allt bättre för det mesta.

Att ta väl hand om sin mage och tarm tillhör bland det viktigaste du kan göra för din hälsa. Det är något jag har lärt mig. Det är också där vi är bäst. Och det är där vi ofta kan vara dig till hjälp.

Vi vill vara ett stöd för dig på vägen till ett friskare liv.

Lev Livet Länge!

Thomas Frid
VD, RevivaBio AB

Thomas Karlsson VD för RevivaBio AB