Rådgivning Fraktfritt över 600 kr inom Sverige
Snabb leverans

Rådgivning - Fraktfritt från 600 kr inom Sverige - Snabb leverans

Rådgivning om din hälsa

RevivaBio erbjuder hälsorådgivning. Kontakta oss för rådgivning om din hälsa redan idag.

Har du problem med magen och kämpar med överkänslighet eller histaminintolerans? Eller kanske har återkommande inflammationer och har låg energi?

Hos RevivaBio kan du få rådgivning om din hälsa. Vi är specialiserade inom olika former av mag-tarmproblem, histaminintolerans, inflammation och utmattning.

Vi vill hjälpa människor att få en förbättrad mag-tarmhälsa, vid olika symptom som illamående, orolig mage, buksmärtor, gaser, uppblåst mage (ballongmage), diarré, förstoppning, födoämnesintoleranser och läckande tarm.

Vårt mål är också att du som har mag-tarmproblem som histaminintolerans, IBS, Crohns sjukdom, Ulcerös colit, EPI – exokrin pankreasinsufficiens, utmattning och födoämnesintoleranser ska kunna få hjälp av oss. 

Du är varmt välkommen att kontakta oss för att boka en tid för rådgivning.

Priser

  • 30 minuter – 500 kr 
  • 1 timme – 900 kr

Kontakta oss

VD Thomas Frid – egen erfarenhet 

Jag vet hur det är att må dåligt och inte få någon vidare hjälp från sjukvården. De gör säkert vad de kan och många är kunniga.  

Men de är ofta inlåsta i strikta och starkt begränsade system där de tvingas sköta sina jobb. Många gånger under förhållanden de inte själva tror på. För mig räckte deras hjälp inte långt.

“Du måste bli din egen läkare”

När en av landets bästa läkare förklarade för mig: ”Du är så svårt fall att du måste bli din egen läkare” då inser man att man bara har två val. Antingen går man hem och drar ett gammalt täcke över sig och väntar tills livet är över. Eller så tar man upp kampen.

Jag valde att ta upp kampen. Den har varit mycket mödosam med många besvärliga bakslag. Men jag har lärt mig mycket genom åren som fått mitt liv och min hälsa att fungera allt bättre för det mesta.

Att ta väl hand om sin mage och tarm tillhör bland det viktigaste du kan göra för din hälsa. Det är något jag har lärt mig. Det är också där vi är bäst. Och det är där vi ofta kan vara dig till hjälp. 

Vi vill vara ett stöd för dig på vägen ett friskare liv.

Lev Livet Länge!

Thomas Frid
VD, RevivaBio AB

Thomas Karlsson VD för RevivaBio AB