Rådgivning Fraktfritt över 600 kr inom Sverige
Snabb leverans Valbara fraktsätt

Rådgivning - Fraktfritt från 600 kr inom Sverige - Snabb leverans

Under september och oktober kan leveranserna av dina ordrar dröja något längre än vanligt på grund av företagsflytt. Vi ber om ursäkt för besväret. Tack för din förståelse!

Om RevivaBio

RevivaBio utvecklar, producerar och säljer högkvalitativa kosttillskott med fokus på mag-tarm-hälsa, histaminintolerans, inflammation och infektioner. Vi vill hjälpa människor att få balans i kropp och själ och och att stötta människor till ett friskare liv. Vi vill erbjuda kunskap och ett helhetstänk kring hälsa.

RevivaBio AB har funnits sedan 2002. Under första åren arbetade vi med ett antal antioxidantprogram som riktade sig till personer som var amalgamskadade. 

Egen produktion av kosttillskott

År 2009 investerade vi i en egen produktionsanläggning där vi sedan dess tillverkar
kosttillskott till andra hälsoföretag. Under första kvartalet 2017 flyttade vi till nya
ändamålsenliga lokaler i Uppsala. 

Fokus på kvalitet 

Kosttillskotten tillverkas i Uppsala och lyder under Livsmedelslagstiftningen. De råvaror vi använder är så långt det är möjligt framställda i GMP-certifierade fabriker. Vårt mål är att kunna garantera dig så bra och säkra kosttillskott som möjligt.

Våra egna produkter

Numera tillverkar vi också kosttillskott under eget varumärke för försäljning via vår webbshop, hälsobutiker, näringsterapeuter och direkt till dig som konsument.

Inom RevivaBio strävar vi särskilt efter att ta fram bra produkter för mage och tarmproblem och överkänslighet mot födoämnen.

Distributör av flera varumärken

Sedan 2012 är vi svensk och norsk distributör för varumärkena DAOSiN® och Lactosolv®. År 2016 blev RevivaBio AB svensk och norsk distributör av amerikanska varumärket Atrantil™. 2019 blev RevivaBio svensk distributör av NT Factor. Under senare år har vi även blivit svensk distributör av varumärkena DAOfood®, Fructaid® och Give.

Erfarenhet och kunskap

Vår erfarenhet, kunskap och produktkännedom i kombination med vårt kontaktnät av leverantörer, ger oss en unik möjlighet att erbjuda dig som konsument produkter av hög kvalitet, bra service och trygga köp.

Lev livet länge! 

/ Vännerna på RevivaBio