Broccolikoncentrat+

Broccolikoncentrat+ för cellerna energi och försvar

Ny produkt för cellernas försvarssystem! 

349 kr

Sacro-Bol

God jästorganism för mag-tarmkanalens funktion

545 kr

RevivaBio Smörsyra

Viktigt för att tarmslemhinnan ska må bra

519 kr

Daosin

Vid histaminintolerans och överkänslighet mot födoämnen.

289 krVarmt välkommen till RevivaBio!

RevivaBio utvecklar, producerar och säljer högkvalitativa kosttillskott med fokus på mag-tarm-hälsa, histaminintolerans, inflammation och infektioner. Vi vill hjälpa människor att få balans i kropp och själ och och att stötta människor till ett friskare liv. Vi vill erbjuda kunskap och ett helhetstänk kring hälsa.

Vår historia

RevivaBio AB har funnits sedan 2002. Under första åren arbetade vi med ett antal antioxidantprogram som riktade sig till personer som var amalgamskadade. 

År 2009 investerade vi i en egen produktionsanläggning där vi sedan dess tillverkar kosttillskott till andra hälsoföretag.

Under första kvartalet 2017 flyttade vi till helt nya och ändamålsenliga lokaler i Uppsala. Numera tillverkar vi också kosttillskott under eget varumärke för försäljning via hälsobutiker, näringsterapeuter och direkt till Dig som konsument.

Kosttillskotten tillverkas i Uppsala och lyder under Livsmedelslagstiftningen. De råvaror vi använder är så långt det är möjligt framställda i GMP-certifierade fabriker. Vårt mål är att kunna garantera Dig så bra och säkra kosttillskott som möjligt.

Sedan 2012 är vi svensk och norsk distributör för varumärkena DAOSiN©, Xylosolv©, MigraDAO© och Lactosolv©. År 2016 blev RevivaBio AB svensk och norsk distributör av amerikanska varumärket Atrantil™. 

RevivaBio strävar särskilt efter att ta fram bra produkter för mage och tarmproblem och överkänslighet mot födoämnen.

Vår erfarenhet, kunskap och produktkännedom i kombination med vårt kontaktnät av leverantörer, ger oss en unik möjlighet att erbjuda Dig som konsument produkter av hög kvalitet, bra service och trygga köp.

Lev livet länge! 

Thomas Karlsson